When the snow is gone...

...the rain is coming.
 
Typ sådär känner jag :/ Det har varit väldigt tråkigt väder idag! Jag har inte alls haft lust att gå ut eller göra något vettigt alls. Försökte mig dock på att plugga ett tag men det slutade men att jag satt vid datorn och kollade på Awkward :s  Har 5 prov denna veckan, ett prov per dag :/ Så borde kanske egentligen plugga sjukt mycket nu. haha gud vad jag ser fram emot denna vecka! eller..?
 
 
 

Plugg...

Gud vad mycket prov och läxor vi ska ha hela tiden! :( Blir ju helt depprimerad av att tänka på allt! Nationella engelska muntligt imorgon, nationella svenska skriftligt på måndag, moppe-korts prov på onsdag, So religions prov på fredag, + läxor i mellan... ;( Att gå i nian på vårtarminen är fan ingen roligt tid att vara elev på! Men snart är det sommar och allt blir lite bättre när solen och värmen kommer och hälsar på i vårt land! ^^ Men får väll fortsätta att plugga på engelskan! 
 

"it isn't whatever you win or lose, but how you play the game"

Jag längtar så himla mycket tills tävlings säsongerna börjar! Är bara så sjukt taggad på att komma ut och tävla lite :D Ska ju såklart först komma ut på lite pay'n'jumper men sen också kanske komma ut på någon lokal bara för att det är sjukt roligt lixom! Jag är kanske inte jätte mycket av en tävlings människa... eller jo jag är nog det ändå x) haha. Jag vill bli en tävlings ryttare och komma ut på tävlingar var varannan varje helg! det är det som jag tycker är roligt! att ha något att kunna träna för! Kunna sätta upp fler mål m.m. visst kan man träna bara för att det är roligt också och ha andra mål inom sin ridning men det känns som man verkligen får något ut av det genom tävlingarna :) Ska snart anmäla mig till en terräng tävling med min tränare! längtar sjukt mycket! bara en tränings tävling för att jag älskar terräng hinder och fart :) 
 
 

Iphone 5s

Min mobil har fuckat up helt och har varit så ganska länge nu! Därför var det dags för en ny liten vän. Mamma har egentligen redan köpt en ny till mig, en guldig Iphone 5s men jag är väldigt osäker på om jag vill ha guld. Tyckte det var sjult coolt tidigare, det är ju guld lixom! men eftersom många har guld är det inte något speciellt längre och dessutom är kanterna på baksidan ganska tydliga (mellan det vita och guldiga). Därför tycker jag nästan silver är snyggare! Haha stort problem man har här asså! x) Måste besämma mig tills imorgon då jag ska hem till mamma.. om jag vill ha silver måste vi byta snart om det ens går :s
 

Colourfull

Gud vad jag älskar starka färger i hästvärlden!! Fast att jag älskar marinblått väldigt mycket just nu så slår nog ändå alla neon färgerna det marinblåa. Gillar inte orange så värst mycket men Budda passar verkligen sjukt bra i det! det är jätte fint på honom och jag skulle även vilja ha en grön eller rosa outfit till honom ;) haha dock är problemet det att mamma hatar grönt! Äckel grönt som det heter i vår familj.. Och rosa är ju en "tjej" färg så det tycker varken min mamma eller tränare att han ska ha x) men, men min häst min outfit höhö. 
 

Fotovägg

 Solen skiner äntligen och här sitter jag inne vid datorn och nördar mig! Fick ett sådant foto sug nu men dessvärre är båda mina kameror hemma hos mamma... istället får jag nörja mig med att readigera gamla bilder! Funderar lite på om jag ska fixa en fotovägg på mitt rum! Vill i så fall ha sjukt mycket foton över en hel vägg eller kanske göra någon figur/form av dem. Googlade runt lite och fick en del inspiration på saker som man kan göra. Eftersom jag inte riktigt kan bestämma mig mellan en hel vägg eller figur kom jag på att jag kanske skulle kunna ha 2 väggar med foton! 1 med massa bilder slumpmässigt över väggen och på den andra svart/vita bilder i 3 olika figurer ^^ tror faktiskt det skulle blivit sjukt snyggt! 
 
 
 

New start -2014

Jag har ändrat på min design! :) och äntligen är jag nöjd! (eller tills jag ser en ny mycket finare som jag inspireras av) haha, det är inte lätt att bestämma design ;(  Men att hålla på och designa ger mig lust att börja blogga igen! Igentligen tycker jag välldet är roligt det är bara det att jag är för lat att orka sätta mig ner och skriva något vättigt inlägg med några fina readigerade bilder! :s Dessutam har jag nog inte riktigt någon tid till att göra det iheller... I med att alla nationella prov har börjat nu och det blir en hel del plugg på kvällarna! Men ska i alla fall försöka att blogga lite då och då!