No Words....

 
aaså serriöst? kan det bli värre än så här? Mike kommer. är HUUR fin som helst och man blir riktigt glad av att se på honom. riktigt pigg va han. men sen böjprov..... halt. longshera... halt. 
vi vet inte orsak till det, det kan bara va så att han har stukat sig i hagen eller är det kotled-/hovledsinflamation eller något annat skit. känns som att alla hästar jag gillar blir halta.. jag trodde värkligen på att det va mike som var den perfekta hästen för oss efter romeo. har värkligen längtat efter att han skulle komma hem till oss och så är han halt och åker tillbaka till höörby igen :(
 
vi ska ha en till besiktning efter nyår och kolla om han e bra, e han inte de blir det tyvärr ingen Mike.... 
 
 
 I love this horse! 

Hej! och välkommen

hej! jag heter Emely och är 14 år. tidigare har jag bloggat på emelybjorkqvist.blogg.se men när min älskade ängel avlivades kunde jag inte byta design m.m tycket det skulle vara en fin dagbok från vår tid! :) jag har ju inte haft den jätte länge utan har även en på devote med samma namn ;) men idag ska då vår nya ponny komma ner till gården för besiktning! om han går igenom såär han vår! :) 
ponnyn som kommer idag heter Mike (fult namn) han föddes 2003 och är alltså 9 år. Han är inporterad från spanien, hans ras är okänd man man tror appalosa blandat med PRE. Mike är en väldigt fin ponny med väldigt mycket muskler på baken :P han är väldigt trevlig att rida och han hoppar allt! eller det va iaf det de sa till mig x) sen vet jag ju inte.. han vägrar iaf inte, isf river han istället vilket är väldigt bra! 
 
mamma hämtar mig vid 12:30 och så åker vi ut till gården. kl 13:00 ska veteriären vara där. men om Mike går igenom så startar bloggen och då hade jag tänkt skriva lite mer om mig, lite mer om mike (så mycket som det går) och mer om min ängel Romeo!  och så ni vet så är bloggen döpt efter Romeo, då hans "riktiga" namn är baszek! [batcheck] lite svårt att uttala om man inte vet hur det ska vara! x) 
 
men i kväll kommer mer fakta och bilder! ska även gör klart designen och finslipa! och självklart är headern bara tillfällig! har ju inga bilder på Mike än! :) ha det bra sålänge!