dressyr 28 november 2013


..

 

Sunrise

 
 

UNICORN

Imorgon ställs väckarklockan på 8:30 för det är hopplekion kl 10 :) det ska bli spännande att se vad vi får göra i morgon! Förhoppnings vis någon bana eller en annan övning där vi kan komma upp lite i höjd ;) vet att det inte handlar om höjden med man känner sig duktig och Buddy börjar faktiskt att hoppa då! Istället för att bara skutta över små hinder så där halvdant^^

efter lektionen åker jag och mamma iväg till Lunds gymnasiemässa! Ska ställa bågar frågor till pholhem. Som förhoppningsvis inte kommer ta så lång tid :) 

På kvällen tänkte jag sticka hem till Linn och sova där :) och om jag har tid över ska jag åka in om entré innan^^ 
Fullt ös på lördag alltså... ;) det är väll som vanligt antar jag!


Tänkte slänga in denna bilden :P höja gjorde den på Linns mobil, don't ask me why xD



Stockholm innerstad

Då har man varit i Stockholm i lite mer än ett dygn nu :) vi har hunnit åka runt lite i Stockholm och kollat runt, efter det åkte vi hem till en av min pappas kusiner som bor i fittja :) ja, vi var där från kl 2 till 8-9 på kvällen... Fråga mig inte vad fan vi gjorde under den tiden s: nja det var ju inte jätte intressant dock träffade jag några nya släktingar :) 

Har försökt ta lite bilder med mobilen med det e ju så svårt att få det bra x) speciellt när det är så pass mörkt! 
I morgon är sista dagen i Sveriges huvudstad och mot kvällen drar vi oss hemåt! Ska bli jävligt skönt att komma hem igen :) 




Stockholm

I morgon åker jag och papp upp till stockholm över helgen :) på Lördagen är det en liten släkt träff för kusinerna som jag fick följa med på, har ju aldrig träffa vissa i min släkt så det kommer bli roligt! :) sen på söndagen ska vi upp lite tidigre och åka runt i stockholm och kolla lite ^^ kan ju även säga att det är första gången som jag ska till stockholm x)
 
 

Dressyr pass 1/11

Hade dressyr lektion i går för första gången på jag vet inte hur många veckor!  Vi hade en typ kadrillj med Kavaletti bommar :) banan gick lixom i en åtta (förutom att det inte va en åtta) den tog lixom inte slut utan man flöt på hela tiden :) 

Jag har aldrig i mitt liv sett en häst som har tyckt att ett dressyr pass var så roligt som Buddy tyckte att det va! Han rent av älskade gårdagens pass! Öronen var spetsade nästan hela tiden, han var taggad in på bommarna och efter 2 varv så kunde han exakt vad vi skulle göra xD han fattade tillslut galoppen helt själv! Jag hade inte ens börjat tänka på att fatta galopp när han fattade helt perfecta galoppfattningar själv :D han var pigg utan att rusa ifrån mig! Vilket han alltid brukar göra annars! ;) och han var så djur duktig! Till och med när vi kom in i fel galopp (på böjt spår) och jag tänkte avbryta så fortsatte han xD jag tänkte fortsätta rakt fram efter första bommen men så svängde han x) haha och han som aldrig annars orkar hålla galoppen i hörnorna med förvänd galopp. 
Nä men det var riktigt roligt och som jag och min tränare skrattade när han fattade galopp helt själv xD