hur det gick!

vi åkte upp till höör vid 2 tiden. veterinären kom och vi började longera på volt. vi va ute och det blåste som in i, marken lutade  och volten var inte tillräkligt stor så det såg hämskt ut när han travade! 
när vi tog vänster fram i böjprovet så stog han stilla och han visade ingenting när han travade. höger märkte man att han tyckte det gjorde ont och han studsade försökte vända sig m.m och när han travade var han halt. men det var betydligt mycket bättre än förra besiktningen! så vi gick in i stallet igen och kollade tänderna på honom. hans fram tänder är ju snea som vi såg förra gången! men där bak såg det okej ut sa hon! hon drog ut en liten varg tand och raspade tänderna lite. hon hittade ett ärr typ bak på käken som hon sa kunde vara anledningen til att han hade snea tänder. antagligen har an fått något slag eller spark där! men det skulle inte vara några problem. Mamma och jag har ju redan förälskat oss i Mike så vi bestämde oss för att ta hem honom ändå! men vi har typ öppet köp i ca 1 månad. och han ska kollas en gång till innan vi bestämmer oss för att behålla honom eller inte. 
så man kan säga att han är halvt vår! :)
han var orolig när han kom och höll på och hingsta sig mot sin granne! så vi har fått sätta upp lakan så att de inte kan se varandra x)  men han värkar vara väldigt social och kommer när man kallar på honom! :) och han är lätt mockad! :D vilket är bra xP haha 
man kanske inte ser så mycket på denna bilden men han är rätt så sne! 

Kommentarer






Ditt fina namn❤
VIP?

Mail adress✉


Blogg m.m✎


Skriv din kommentar här↴

© emely Björkqvist Baszek.blogg.se