Hoppträning

Jag var rätt så irreterad och arg i morse då jag fick ta fram ALLt helt själv... vartenda stöd och vartenda bom. vi skulle dessutom vara i paddocken... ingen ar där som skulle rida så jag gick där fram och tillbaka i en timme för att få allt på plats!  och sen var det typ 5 vuxna som skulle ta undan -.- 
 
Vi började med att värma upp i trav och gjorde 1 volt på varje sida alltså 4 volter på ett varv ^^ sen gjorde vi samma sak i galopp och vi gjorde i båda varven. när de var varma började vi smått att travhoppa på 2 små kryss. 
 
Övningen vi skulle göra var rätt svår. vi skulle hoppa på en volt. det låter kanske inte så svårt men eftersom buddy är så stark och pigg så blir det svårt att hinna med att svänga till nästa hinder! men det blev bättre och bättre. i vänster varv gick det inte allt bra! han hoppade över sockerbitarna istället för i mitten av hindret och ibland missade vi hindret helt!  sen i höger varv gick det något bättre och vi lyckades faktiskt komma över alla 4 hinderna på volten! Han är verkligen riktigt stark och svår att svänga! :) 
Vi hoppade lite andra hinder och la ihop dom till en liten bana ^^  det var inte jätte höga hinder idag eftersom det var mest vägarna och kontroll som vi övade på ;) och därför kan vissa bilder se ganska roliga ut xD har dock valt ut de "fina" :)
 
 
bilder från idag :)

 
och en fin faibild xD

Kommentarer






Ditt fina namn❤
VIP?

Mail adress✉


Blogg m.m✎


Skriv din kommentar här↴

© emely Björkqvist Baszek.blogg.se